NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, July 5, 2013

FENOMENA GAMES POU

Salam semua,
Malas nak baca cerita- cerita artis lebih baik GK cerita kat korang benda yang menyeronokkan yang korang boleh buat bagi mengisi masa lapang..
Korang penah download tak games POU..kalau korang tengok gambar dia sebelum dihias memang la tak menarik langsung...tapi bila dah start main korag akan jadi ralit..boleh dikatakan kenalan-kenalan GK install game ni kat handphone diorang..
ini sebenarnya games pou yang boleh dihias..

Games ni boleh diinstall dalam handphone korang cuma perlu cari goggle play atau play store. games ni macam kita jaga haiwan peliharaan kita sendiri..kena bagi makan dia, bawa dia jalan-jalan, bagi dia main..kita kena selalu bersihkan dia..kita kena hias rumah dia..so cute ok..kita kena bagi dia tido kalau dia dah letih sangat..kita kumpul mata banyak-banyak kita boleh beli barang-barang perhiasan dia..beli makanan dia..Pou ni kita boleh bawa dia jalan-jalan pastu dia boleh tanam pokok bunga...
kita kena kumpul mata banyak-banyak baru kita boleh beli baju baru dia...
Kita kena bagi dia makan beli kita tengok logo makanan dia dah berwarna kuning..maksud dia lapar tue..
Kita boleh main games yang ada dalam pou tue..untuk kita menambah mata..

Jangan lupa bagi dia mandi...nanti dia tak de mood nak main..
* Makanan dan menjaga Pou, dan menonton ia berkembang!
* Permainan dalam Bilik permainan dan mengumpul syiling!
* Percubaan dengan ramuan di Makmal!
* Penampilan Customize Pou ini!
* Cuba pakaian baru, topi dan cermin mata!
* Sesuaikan Wallpaper setiap bilik itu!
* Buka Pencapaian dan barangan Khas!
* Lawati dan bermain dengan rakan-rakan anda!
* Berbincang dengan Pou dan mendengar kembali!

NOTA KAKI:
Jangan terkejut kalau orang laki-laki pun main games nie...diorang kata best juga...

post signature

5 comments :

  1. assalam GK...yf pun penah main games ney, seyes memang ralit giler duk melayan...nak2 pulak tu kan bila time pau ney lapar...mengigil-gigil bijik matanya mintak disuap hahah..best2 hihi...^______^

    ReplyDelete
  2. rajinnya main..macam best je..=)

    ReplyDelete
  3. hehehe... best ea? baby Aisya suka main Pou ni...

    ReplyDelete
  4. huhu.. btul2.. dy ckp org laki main game ni seorg yg 'caring'' :)

    ReplyDelete
  5. Pou dalam bahasa kantonis berarti SUSU

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP