NAK TAU INFO KLIK SINI

Tuesday, July 16, 2013

NUFFNANG: REZEKI BULAN RAMADAN

Dah lama GK tak aktif blogging sebenarnya..kalau dulu sehari 3 -4 entry GK dok update..siap buat tutorial blogging, photoshop, photoscape dan macam-macam lagi..tapi sekarang kekangan keje dengan suami pun outstation dah 4 bulan..GK la ibu GK la abah dengan bawa budak dalam perut lagi...maka terbiar la blog nie dari diusik dan diupdate...kadang-kadang curik-curik time anak GK tido baru boleh update blog...

Tadi GK cek nuffnang..alhamdulilah tengok ada 4 iklan dok running (on going ) dalam blog GK..rezeki anak-anak..

Pastu GK cek duit tengok dah boleh cash out...alhamdulilah walaupun tak ribu riban..boleh la...(sebab malas blogging..dapat sikit je la)
post signature

6 comments :

  1. Alhamdulillah mmg rezeki tu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur are rull...boleh buat duit raya

      Delete
  2. Alhamdulilah siti..mesti siti lg byk duit blogging...

    ReplyDelete
  3. still lg merangkak pasal nuffnang ni . adehh . -,-"

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP