NAK TAU INFO KLIK SINI

Sunday, June 29, 2014

REZEKI RAMADAN: 4 BE (BUFFERING EARNING) DARIPADA NUFFNANG

Salam Ramadan semua, puasa tak arini...jangan dok puasa yang yang yok pulak...jangan buat-buat lupa kata arini dah 1 Ramadan, korang bangun tido terus telan air dan melantak nasi...dah kenyang baru teringat kata puasa....ok jangan macam tue ye...tak baik tau....

Tadi GK teringat nak cek nuffnang kot-kot ada iklan yang tersangkut atau terjerut masuk ke blog GK....alhamdulilah rezeki di bulan Ramadan..tadi ceq tengok ada 4 iklan dok tengah syok men"running"kan diri...wah ayat ...ini baru bahasa rojak...marah osman baku kalau baca blog aku nie...


Target dah cukup RM1000 baru nak cash out...dok tengok tadi rasa sempat nak tunggu tahun ni dah boleh dapat RM1000...kalau tak cukup kita biar dulu....nie buat buat duit tepi...ada alhamdulilah...tak de kita berblogging juga....

Tulis blog sebab minat...dapat kongsi ilmu dengan korang pastu korang amalkan...pastu korang sebarkan ilmu tue lagi buat GK happy ok...dapat duit ni sampingan je...pasal tu GK tak marah kalau ada copycat atau copycow...copy je...i ok je...

Nak habaq ni kalau dok cari resepi jemput ke blog GK satu lagi HASILTANGAN GADIS KAMPUNG
Bulan posa ni jom kita memasak sendiri...nak beli mahal...masak sendiri lagi jimat terjamin kebersihannya...GK pun ada beberapa resepi yang siap dimasak..tinggal nak publish show kat blog je...nantikan kemunculannya....

post signature

7 comments :

  1. Replies
    1. tima kasih aisyah...datang lagi blog GK...

      Delete
  2. Waaaah dah nak 1k.bleh mtk duit raya siap2 x.ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak duit raya erm....kena beratur dulu hehehe

      Delete
  3. Alhamdulillah rezeki tu..
    erm nak buat kuih raya , ada tak resepi best? hehe

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP