NAK TAU INFO KLIK SINI

Thursday, October 7, 2010

WE ❤ USTAZ KAZIM

Pagi tadi mai keje my hubby nak hantar...dia kata tunggu dia balik keje dia nak hantar saya pi keje..."pelik la laki aku arini" getus saya dalam hati...tapi layan je la...
Nanti saya tanya lebih2 kang dia kata saya tak sudi lak nak pi dengan dia...

Bila masuk dalam kete saya on radio...tiba2 terdengar suara ustaz kazim..."aik pelik la laki aku pagi2 dengaq ceramah kenapa nie?", macam-macam saya pikir..selalu pagi kalau pi keje saya layan Fara Fauzana dengan Faizal kat mana lagi kalau tak kat HOT FM...

Tapi best juga pagi2 layan ustaz nie...tajuk ceramah dia pagi nie  
BERGEMBIRALAH WAHAI WANITA...

Korang nak tengok muka USTAZ KAZIM tak?nie la muka dia..
http://3.bp.blogspot.com/_4Er9pqLcBoE/S8lj13L4VNI/AAAAAAAAArQ/e8G0m0vddBo/s320/ustaz+kazim+2.JPG
Kalau korang nak tau saya tengah dok dengar ceramah ustaz kazim la sekarang nie sambil tulis blog...
Korang download la ceramah dia..best sangat kelakar dan penuh berilmu...tak jemu la kalau dengar cermah dia..kadang kala terkena batang hidung kita sendiri... 

JOM TENGOK VIDEO NIE...(korang mesti tersenyum sampai ke telinga)
WE ❤ USTAZ KAZIM

1 comment :

  1. hehehe...taktik dia jalan,
    dia nak akak dgr celoteh ustaz kazim,
    video ni memang femes skrg kt fb.

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP