NAK TAU INFO KLIK SINI

Thursday, January 6, 2011

TUKAR IMAGE HEADER BARU

Adus banyaknyer keje...nie baru boleh buka blog time lunch hour...tahun baru keje pun bertimbun...semalam baru buat list peserta contest hehehehe...sori semua...internet kat umah problem...harap waktu petang je la tumpang internet opis...tapi kena buat keje dulu baru boleh update blog...tapi janji tetap janji...GK tak nak mungkir janji...GK janji...GK tunai....erm...korang mai la dekat sikit GK nak tunjuk header image yang boleh gk buat semlam kat umah (sebab internet tak de jadi edit gambar je la keje GK)

Mula-mula GK buat gambar nie


Pastu GK rasa dari bubuh gambar minah nie baik GK letak gambar sendiri
pastu GK pun buat la gambar gerak2 sikit...sekrang dalam proses dok belajar buat flash...dalam tahap permulaan..nie yang termampu buat pun hehehehe...jemu dah godam photoshop...

DAN INILAH HASILNYA..
Photobucket

12 comments :

  1. camne nk buat flash... bestt laa

    ReplyDelete
  2. wahhh~ jelesnye tgk orang wat header . uhu cantek taw ! ;D

    ReplyDelete
  3. wah..cmne nk jadikn flash sebagai header.?

    ReplyDelete
  4. hehe...salam terjah!

    sila datang sini utk review pasal kamu

    http://writetoboy.blogspot.com/2011/01/jom-terjah-mereka-yang-ajar-tutorial.html

    ReplyDelete
  5. wah!! PANDAI NYER WAT HEADER CANTEK2X...
    cun2x..

    P/S: jon dijemput join MY 1st GA

    THX

    ReplyDelete
  6. da jd da...tp nk wt header gne photoshop je yg susah sket....

    ReplyDelete
  7. Salam...santekkk ar header ni..ajarlah kami mcmana nk wat gedik2 tu (klip2 pd gambar). mende apa nama gedik2 tu?maaflah dh lm tinggalkan dunia edit2 gambar ni.cuma tau yg basic2 je.lps tgok blog GK ni best plak.bagus tu teruskan agar semua dpt manfaatnya.

    ReplyDelete
  8. Salam...cantikla header ni.mcmana nk buat dia jd gedik2 tu.boleh detail skit tak?moga semua dpt manfaatnya.TQ

    ReplyDelete
  9. sama-sama semua..buat gambar gerak nie guna photoscape pun boleh..

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP